Når passer kontinentalsenger inn?

De passer vel for så vidt alltid inn, men det er ingen tvil om at visse rom er for små for en kontinentalseng på 180 cm. Du får kanskje sengen inn, men om du må smyge deg rundt den inne på rommet, så er det vel greit å se etter noe annet. Men for de av dere som virkelig har plass til en slik seng, så er du først og fremst heldig. Men så gjelder også å finne en god side å handle hos, og derfor anbefaler vi at du kjøp en 180×200 kontinentalseng her. Da vil du nemlig komme til en butikk som heter Bedre Nætter. Det er en av de beste sengebutikkene som finnes, som du kanskje ikke helt har hørt om fra før av. Om det er tilfellet så er det på høy tid, les gjerne her for mer informasjon!

Hva slags krav man har på en seng varierer avhengig av hvem man spør, og hva slags behov man har. For mange kan det for eksempel være fornuftig å kjøpe en kontinentalseng som kan justeres. Det kan hende at du har fysiske behov for det, og da kan du finne en seng med begge deler hos Bedre Nætter. Det er tydeligvis en butikk og et selskap som vet hva de driver med. Noe de også bør gjøre, med tanke på at de selv faktisk lager sengene de selger. Da er det altså snakk om ekte eksperter i denne bransjen, som kan være verdt å ta på alvor. Da får du i det minste en seng av høy kvalitet.

Alt du behøver å vite

Det er klart at når man kjøper en seng så er det snakk om mye penger. Spesielt om du vil ha en seng som skal vare veldig lenge. Det er som oftest de som er best å kjøpe, og hos Bedre Nætter er de bedre enn de fleste. Det som også er så bra der er det at du kan lese gjennom all informasjon for alle de individuelle sengene. Alle spørsmål du eventuelt måtte ha om en seng blir svart på direkte, og du kan naturligvis ta kontakt med kundeservice for enda mer hjelp.

Om det er en kontinentalseng du er ute etter anbefaler vi at du leser nøye gjennom all tilgjengelig informasjon. Du har størrelser fra 140×200 opp til hele 210×210 cm. De fleste sier seg dog fornøyde med en seng på 180×200, da du ikke betaler den høyeste prisen, og du får en rimelig god størrelse på kjøpet. 

Har du allerede tatt en titt så har du nok sett mye av det de kan tilby. De tilbyr svanemerkede senger, material av høyeste klasse og gratis levering. Det beste er dog kanskje det at de har prisgaranti og 100 dagers prøve. Det innebærer at man er sikret den beste mulige prisen på nettet, og at man har over tre måneder på teste sengen. Det er ikke noe man får mange andre steder, så kjøp din kontinentalseng på 180×200 cm hos Bedre Nætter. Det vil du ikke angre på.